Home laatste nieuws Marten Feenstra stopt definitief met kaatsen

Marten Feenstra stopt definitief met kaatsen

306
0
Marten Feenstra

Marten Feenstra kaatst op de PC zijn laatste wedstrijd. Dat maakt de kaatser bekend op zijn Facebookpagina. De voorinse uit Vrouwenparochie vindt het mooi geweest.  ,,Jammer, maar het is nu dan echt tijd voor andere dingen.”

Marten Feenstra stopte in 2014 noodgedwongen vanwege zijn privésituatie, maar keerde een jaar later alweer terug als vervanger voor Cornelis Terpstra in het partuur van Tjisse Steenstra en Herman Sprik.  In 2018 keerde Marten Feenstra terug in het partuur van Auke Boomsma en Laas Pieter van Straten. Waar hij nu ook mee kaatst. 

Marten Feenstra

Volgens de kaatser was het wederom een lastige keuze maar het voelt nu goed. ,,Beter dan 5 jaar terug. Toen was het een gedwongen keus en nu een goed overwogen keus waar ik 100% achter sta.” 

,,Ik werk  fulltime en we hebben thuis nog een appartementenverhuur erbij. Met kaatsen erbij is het te veel van het goede. De belasting met de trainingen er nog bij is te groot. ” 

Ook wil hij graag meer tijd besteden aan zijn gezin. De PC zal zijn laatste wedstrijd zijn. ,,Ik doe altijd mijn best en hoop nog wat resultaten neer te kunnen zetten de komende 3 weken”. 

Foto: Henk Bootsma