Home laatste nieuws Kaatsende 55-plussers weer voor hun PC naar Balk

Kaatsende 55-plussers weer voor hun PC naar Balk

189
0

Het is bijna zover. De 55-plussers die graag nog een balletje slaan kunnen op woensdag 24 juli weer het strijdperk betreden voor hun eigen PC (promotie commissie). Kaatsvereniging Cannegieter heeft dit jaar de organisatie in eigen handen genomen, omdat de 55-pluscommissie de partij uit Balk wilde weghalen. Omdat de Balkster vereniging het evenement zelf heeft bedacht, wilde de club die niet prijsgeven.

Zonder hulp van de commissie hoopt voorzitter René Anema toch weer op een grote opkomst. ,,De eerste vijftig deelnemers staan al op papier’’, zegt hij. Inschrijven kan tot zaterdag 20 juli 20.00 uur via de website kv-cannegieter.nl of telefonisch op 06-46790659. Inspreken van naam en woonplaats is bij voicemail genoeg.

Bij voldoende deelname wordt er gekaatst in een A-, B-, en C-klasse en de prijzen worden aangeboden door Bloeicentrum Burghgraef en KV Cannegieter. Bovendien ligt er voor iedere deelnemers een shoptegoedbon van 20 euro klaar, die besteed kan worden bij Steegenga mode. Op naar Balk dus kaatsers van 55 jaar en ouder.

Voor de club is het tevens een mooi moment om te oefenen voor volgend jaar, wanneer er een topwedstrijd wordt georganiseerd. Het zestigjarig jubileum wordt dan opgeluisterd met ‘Bring it keatsen by de keatsers’. Nadat in de ochtend de jeugd kaatst, komen ’s middags de hoofdklassemannen en –vrouwen naar Balk.

Vorig artikelKNKB: “Vanaf nu gaan we handhaven”
Volgend artikelPartuur Marten Bergsma wint; Taeke Triemstra stijgt