Home laatste nieuws Hylke Bruinsma vervanger Dylan Drent op PC

Hylke Bruinsma vervanger Dylan Drent op PC

236
0

Hylke Bruinsma uit Minnertsga zal Dylan Drent vervangen op de 169e PC. Dylan Drent kan dit jaar de PC niet kaatsen omdat hij in Makkum geblesseerd raakte aan zijn schouder. ,,De PC komt voor mij te snel”, vertelde Dylan Drent donderdag bij de Keats Off. Toch verwacht de Harlinger dit jaar nog wel te kunnen kaatsen.

In eerste instantie zou Dylan door Jacob Wassenaar vervangen worden. Die raakte alleen vorige week geblesseerd aan zijn lies, waardoor er opnieuw naar een vervanger gezocht moest worden. Marten Bergsma en Hendrik Kootstra hadden twee kandidaten voor de positie voorin het perk. Jelte Visser, die na de PC stopt met kaatsen en Hylke Bruinsma.

Hylke Bruinsma deed zondag in Arum overigens naar behoren mee. De kaatser nam in 2018 afscheid op de PC. In 2013 schreef hij met Johan van der Meulen en Renze Hiemstra de 156ste editie van de PC op zijn naam.

De 42-jarige Daniël Iseger vervangt de geblesseerde Sjoerd de Jong. Die scheurde in Berltsum zijn achillespees en kaatst voorlopig niet.

Remmelt Bouma en Riemer Hoekstra lijken weer op tijd fit te zijn voor de PC. Verder kwakkelen Enno Kingma (rugblessure), Hans Wassenaar (schouderblessure) nog.

Vorig artikelDe winnaars van zondag 31 juli 2022
Volgend artikelPC 2022 | De Loting