Home laatste nieuws 55-plus PC in Balk gaat door

55-plus PC in Balk gaat door

189
0

Jong en oud mag met inachtneming van de regels rond corona weer kaatsen. Naast de KNKB-pupillenwedstrijd voor meisjes en jongens die KV Cannegieter op 30 augustus organiseert, wordt het kaatsveld in Balk eerst het domein van de 55-plussers. Op woensdag 22 juli staat Balk in het teken van de 55-plus PC.

55-plus PC

Al jaren is KV Cannegieter gastheer van de 55-Plus PC en dat is dit jaar niet anders. Er is de laatste weken hard gewerkt om een protocol op te stellen, waarmee de regels op het kaatsveld zijn gewaarborgd. Na een laatste vergadering en overleg met de gemeente, ziet het bestuur geen belemmering meer om dit kaatsfeestje voor de oudere kaatsers doorgang te laten vinden.

Draaiboek

Het draaiboek ligt klaar en de richtlijnen van het RIVM kunnen mede met behulp van het gezonde verstand van de kaatsers prima worden nageleefd. ,,Wij krijgen hier nooit meer dan 250 bezoekers’’, zegt voorzitter René Anema van KV Cannegieter.

Om tien uur gaan de eerste parturen los op 22 juli. De opgave is open tot zaterdag 18 juli 20.00 uur. Opgeven kan via https://kv-cannegieter.nl/events/event/55-pc/. ,,We hopen er weer een mooi kaatsfeestje van te maken’’, besluit Anema.

—–

Vorig artikelKNKB: “Hoopje op stipe fan bestjoerlik Fryslân”
Volgend artikelDe winnaars van 11 en 12 juli 2020