Home laatste nieuws Wassenaar en Hiemstra verder met Bergsma

Wassenaar en Hiemstra verder met Bergsma

404
0

De perkspelers Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar kaatsen in 2019 met een andere opslager. Niet Enno Kingma gaat voor de vrije formatiewedstrijden met de mannen op pad. Marten Bergsma is vanaf dan opslager in dat partuur.

Kingma, Hiemstra en Wassenaar sneuvelden eerder deze week in de halve finale van de PC. Marten Bergsma sneuvelde in de tweede omloop tegen de latere winnaars Peter van Zuiden, Allard Hoekstra en Thomas van Zuiden. In het puntenklassement staat Hans Wassenaar op dit moment op de vierde plaats (31 punten), Kingma op de zesde plaats (22 punten) en Hiemstra op de achtste plaats (20 punten). Marten Bergsma vinden we op dit moment, het seizoen is uiteraard nog niet afgelopen, terug op plaats tien met 19 punten.

Enno Kingma moet daardoor op zoek naar twee nieuwe perkspelers. Pieter Jan Plat en Sjoerd de Jong kaatsen de derde cyclus met Bergsma, maar moeten door deze transfer op zoek naar een nieuwe opslager voor volgend jaar. Het is beslist niet voor het eerst dat Hans Wassenaar de stellerij op gang helpt, is onze ervaring. Meestal duurt het niet heel lang, voordat andere kaatsers volgen. We houden je uiteraard zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte!

Wie kaatst met wie in 2019