Home laatste nieuws Tzummarum viert Hemelvaartsdag 140e verjaardag

Tzummarum viert Hemelvaartsdag 140e verjaardag

175
0

Het belooft donderdag 30 mei a.s. een prachtige kaatsdag te worden in Tzummarum. De kou en regenbuien van de laatste dagen hebben wij achter ons gelaten en er is goed kaatsweer voor in de plaats gekomen. Op het smûke kaatsveld van VvV Tzummarum is het dan goed toeven.

Mocht er onverhoopt een buitje vallen, dan kunt u altijd nog een plekje zoeken op de overdekte tribune. Er staan dit jaar 35 partuur op de lijst en zij mogen een prijzenpakket van maar liefst € 5000,- verdelen. Omdat wij dit jaar ons 140 jarig bestaan vieren, wordt er muzikaal ook groot uitgepakt. Vanaf 14.00 uur speelt Boerenkapel ‘De Harrekieten’ rond het kaatsveld. Zij worden om 17.00 uur afgelost door de Makkumer Blues Brothers, die in de feesttent spelen. Deze band bestaat uit veertien man, waaronder een strakke blazerssectie. Zij weten elke keer opnieuw, door opzwepende muziek en entertainment, het publiek los te krijgen.                                                                                    

Vrijkaarten winnen

Tevens kunt u kans maken op twee vrijkaarten voor deze partij inclusief vier consumptiebonnen. Kijk hiervoor op de Facebook pagina van VvV Tzummarum.