Home laatste nieuws Menaam wil breken met lange traditie

Menaam wil breken met lange traditie

29
0
kaatsnieuws, menaam

De Gouden Willempartij in Menaam verhuist mogelijk van augustus naar mei. Het bestuur van VVV Menaem wil dat graag. Op 19 juli mogen de leden van de vereniging zich erover uitspreken.

Volgens het bestuur is het in augustus, midden in de vakantieperiode, steeds lastiger om genoeg vrijwilligers te vinden en ook de publieke belangstelling wordt steeds minder. De editie van dit jaar wordt zelfs een extra spannende in dat opzicht. De Gouden Willempartij wordt dan midden in de bouwvakperiode verkaatst.

De wedstrijdkalender voor 2018 lijkt daar ruimte voor te bieden. Het weekeinde van 26 en 27 mei 2018 komt vrij, omdat de hoofdklassepartijen in Dongjum van de kalender zijn gehaald. Voorzitter Pieter Machiel Stienstra van VVV Menaem: “Tradysjes binne der fansels wol, mar somtiden moatte je der miskien ôfskied fan nimme. Wy ferwachtsje yn maaie mear publyk te krijen. It is dan noch oan it begjin seizoen. Minsken hawwe der dan noch in soad nocht yn.”

De leden van VVV Menaem beslissen op 19 juli. Hun mening is leiden. Ja is ja en nee is nee. Ook de kaatsbond moet nog groen licht geven.

(bron: Omrop Fryslân)

Vorig artikelPartuur Joukje Kuperus wint in Bolsward
Volgend artikelDe winnaars van 15 en 16 juli 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in