Home laatste nieuws Blessure Taeke Triemstra lijkt mee te vallen

Blessure Taeke Triemstra lijkt mee te vallen

392
0

Taeke Triemstra komt dit weekend in Leeuwarden niet meer in actie op het kaatsveld, maar de voorinse is hoopvol voor komend seizoen. In de finale in Marsum viel de kaatser geblesseerd uit vlak voor het einde van de wedstrijd. ,,Omdat ik 2 keer achter elkaar door mijn enkel ging was ik bang dat het meer zou zijn dan alleen mijn enkelbanden, maar gelukkig bleek gisteravond uit de röntgenfoto dat het enkel niet gebroken is, legt Taeke Triemstra uit. ,,Er is drukverband aangelegd om de zwelling eruit te krijgen en morgenavond wordt het ingetapet en moet/mag ik er weer op lopen voor zover dat gaat. Na een aantal weken zal het wel duidelijk worden hoeveel last ik er van ga houden, maar gelukkig lijkt er voldoende tijd te zijn om in 2023 weer fit aan de start te staan.