Home laatste nieuws Vrijkaarten winnen voor kaatsen in Tzummarum

Vrijkaarten winnen voor kaatsen in Tzummarum

273
0

Het belooft donderdag 10 mei a.s. een prachtige kaatsdag te worden in Tzummarum. De tropische temperaturen van de laatste dagen hebben wij dan even achter ons gelaten en er is goed kaatsweer voor in de plaats gekomen.

Op het smûke kaatsveld van VvV Tzummarum is het dan goed toeven. Mocht het u die dag al te warm worden, dan kunt u altijd nog een plekje zoeken op de overdekte tribune. Maar liefst 35 partuur staan er dit jaar op de lijst. In de eerste omloop verheugen wij ons nu al op de verbale clash tussen de parturen van St Jacobiparochie en Harlingen. Ook het meedoen van Golden Oldies als Erik Seerden, Rutmer van der Meer, Klaas Anne Terpstra en Chris Wassenaar is een feestje voor het publiek.

Voor onze kleine gasten staat het springkussen klaar en na afloop van de partij is er muziek in de feesttent van Folkert Hans Tolsma en DJ Matello.                                                                Tevens kunt u kans maken op twee vrijkaarten voor deze partij inclusief vier consumptiebonnen. Kijk hiervoor op de Facebook pagina van VvV Tzummarum.