Home laatste nieuws Steenstra en Tuinenga koploper in LC-kaatsklassement

Steenstra en Tuinenga koploper in LC-kaatsklassement

296
0

Tjisse Steenstra is de fiere koploper bij de heren in het LC-kaatsklassement. Hij voert met 20 punten de ranglijst onder de hoofdklassers aan. Bij de dames gaat Ilse Tuinenga aan kop.

Zes kransen

De dit seizoen tot achterinse getransformeerde opslager in het partuur van Gert Anne van der Bos kwam dit nog prille kaatsseizoen al zes keer met de krans om zijn nek thuis in Bitgummole. Bovendien heeft hij al drie koningstitels achter zijn naam staan. Drie punten achter Steenstra staat Taeke Triemstra (vijf eerste prijzen, eenmaal een derde prijs) op de tweede plaats. Gert Anne van der Bos is derde.

PC-koning Hans Wassenaar, die het puntenklassement graag ook eens op zijn naam wil schrijven, staat met twaalf punten op de vierde plaats. Hij heeft zijn ‘prijzenpot’ keurig verdeeld: tweemaal eerste, tweemaal tweede en tweemaal derde.

LC-kaatsklassement

Bij de vrouwen gaat Ilse Tuinenga  aan de leiding met 23 punten. Tuinenga won inmiddels zes keer een eerste prijs.

Klassement mannen: 1. Tjisse Steenstra 20; 2. Taeke Triemstra 17; 3. Gert Anne van der Bos 16; 4. Hans Wassenaar 12; 5. Enno Kingma 9; 6. Kees van der Schoot 9; 7. Renze Pieter Hiemstra 8.

Klassement Vrouwen: 1. Ilse Tuinenga 23; 2. Manon Scheepstra 17;  3. Marrit Zeinstra 16.

Bron: Leeuwarder Courant

Vorig artikelAloys Freitag: ,,Ik wil eerstejaars begeleiden”
Volgend artikelBondsdirecteur Faber gaat met pensioen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in