Home laatste nieuws Rick Poortstra stopt met kaatsen

Rick Poortstra stopt met kaatsen

295
0

Rick Poortstra uit Sint Jacobiparochie stopt met kaatsen. De 23-jarige achterinse mist de motivatie om nog langer te kaatsen. ,,Eigenlijk heb ik dat al twee jaar maar ik heb me er steeds overheen gezet. Dat lukt me nu niet meer. Ik ben voor de tweede cyclus door een paar kaatsers gevraagd maar blijf bij mijn keuze.”

De kaatser blijft eerst nog wel trainen. ,,Maar de tweede en derde cyclus sla ik sowieso over. Dan zie ik wel weer.”

Rick Poortstra

Aarzeling

Rick aarzelde voor het seizoen al of hij niet beter kon stoppen. ,,Ik vond dat erg moeilijk. Ik zat namelijk ook met de nacompetitie van het voetbal en moest keuzes maken. Het wordt gewoon steeds moeilijker te combineren met voetbal. En dan wordt er aan twee kanten aan mij getrokken. Ik wil mijn maten niet laten zitten, maar mijn voetbalteam ook niet.”

Rick Poortstra hoopt na dit seizoen de motivatie weer terug te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in