Home laatste nieuws Pieter van der Schoot scheurt enkelbanden

Pieter van der Schoot scheurt enkelbanden

216
0

Kaatser Pieter van der Schoot uit Sexbierum heeft zaterdag zijn enkelbanden gescheurd. De voorinse speelde zaterdag een promotiewedstrijd voor voetbalclub AVC.  ,,Yn de 75e minuut ferstapte ik my en hearde ik knak. Ik hie fuort troch dat it mis wie.”

Volgens Van der Schoot heeft de dokter gezegd dat hij zes weken uit de running is. Eind juli zou hij dan weer op het kaatsveld kunnen staan. Nog net op tijd voor de PC van ,,Mar ik hoopje dat dat earder is. Ik gean der sels fan út dat ik trije wykeinen der net bin. ” De Sexbierumer was al door de KNKB voor vier wedstrijden geschorst. Twee vanwege een blauwe kaart die hij kreeg bij de Jong Nederland, waar hij de tweede prijs won. De andere twee kreeg hij erbij omdat hij nog twee voorwaardelijk had van vorig seizoen. Van der Schoot kaatst de tweede cyclus met Wierd Baarda en Tsjerk Elsinga. ,,Dat binne twa wykeinen. We stean 7e yn de ranking en wolle de PC echt keatsen.”