Home laatste nieuws Partuur Jelte-Pieter Dijkstra naar PC

Partuur Jelte-Pieter Dijkstra naar PC

234
0

Het partuur van Jelte-Pieter Dijkstra, Pier Piersma en Jan Schurer heeft donderdag de Keats Off gewonnen en is het laatste partuur, dat zich verzekert van deelname aan de 164e PC. Die wordt woensdag in Franeker verkaatst. Dijkstra, Piersma en Schurer wonnen in de finale van de Keats Off van Remmelt Bouma, Jelte Visser en Nick Leistra: 5-4 en 6-2.

Met de invoering van een rankingssysteem plaatsen vijftien parturen zich rechtstreeks voor de PC. De nummers zestien tot en met negentien op de ranking kaatsen sinds 2012 de donderdag voorafgaand aan de PC om het laatste deelnamebewijs. De publieke belangstelling voor de Keats Off was ook dit jaar weer prima. Enkele honderden toeschouwers bekeken donderdagavond de twee omlopen op it Sjûkelân.

Met de plaatsing van het partuur Dijkstra is het deelnemersveld voor de 164e PC compleet. Zestien parturen kaatsen woensdag 2 augustus vanaf half tien op it Sjûkelân in Franeker de belangrijkste kaatspartij van het jaar. Voor het publiek zijn nog enkele tribunekaarten beschikbaar. Veldkaarten zijn alleen op de wedstrijddag te koop aan de kassa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in