Home laatste nieuws Ook Evert Pieter Tolsma stopt met kaatsen

Ook Evert Pieter Tolsma stopt met kaatsen

3458
0

Na Hans Wassenaar en Renze Hiemstra heeft ook Evert Pieter Tolsma woensdag aangekondigd te stoppen met kaatsen. De nu in Wommels wonende achterinse vindt het tijd voor andere leuke dingen. ,,Ik kaats nu al KNKB-wedstrijden sinds de welpen. Dus mijn zomers staan al jaren in het teken van op zaterdag en zondag kaatsen. Ik wil nu graag andere leuke dingen doen.” De achterinse sluit niet uit dat hij nog eens een wedstrijd zal kaatsen. ,,Het blijft een mooie sport. Op zaterdag zal ik in het vervolg in onze supermarkt in Winsum zijn en verder mag ik graag hardlopen, mountainbiken, padellen en voetballen. Genoeg leuke dingen.”

De Wommelser zou het na het seizoen bekend maken dat hij stopt. ,,Maar nu de stellerij los is, kan ik het beter maar zeggen. Ook zodat mijn maten ( Remmelt Bouma en Allard Hoekstra red.)  een nieuwe achterinse kunnen zoeken”.  Volgende week zal Evert Pieter Tolsma afscheid nemen op de PC.

Foto’s: Henk Bootsma