Home laatste nieuws Nieuwe site Franeker kaatsvereniging Jan Bogtstra

Nieuwe site Franeker kaatsvereniging Jan Bogtstra

285
0

Kaatsvereniging Jan Bogtstra uit Franeker heeft een nieuwe website. De vereniging bestaat dit jaar 125 jaar en vond het tijd voor een nieuwe look op het internet.

,,Naast de gebruikelijke contactgegevens van bestuur- en commissieleden, treffen jullie op de site ook het uitgebreide wedstrijdprogramma in dit jubileumjaar aan. Natuurlijk ontbreekt een terugblik op onze rijke historie niet… en verwijzen wij jullie met genoegen naar de diverse sites van de bedrijven die het mede mogelijk maken om ons als vereniging te kunnen blijven profileren”, aldus het bestuur van de jarige vereniging.

Jan Bogstra

Leden

Om het de leden nog gemakkelijker te maken, is voor hen ook aangegeven waar en wanneer we hen verwachten om ons te assisteren bij de diverse activiteiten. ,,Op dit moment zijn de webbeheerder en programmeur nog volop bezig om enkele noviteiten toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een digitale link naar de papierenversie van ons clubblad “De Info” en ook de namens/voor de vereniging behaalde successen zullen in de komen de periode nog een plaatsje krijgen op de site… met andere woorden de site zal nog mooier en uitgebreider worden dan deze bij de lancering al is”, aldus het bestuur.

Benieuwd naar de site? Klik dan hier

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in