Home laatste nieuws Loting PC 2018 niet in Koornbeurs

Loting PC 2018 niet in Koornbeurs

211
0

De loting voor de 165e PC vindt op maandagavond 30 juli plaats op it Sjûkelân in Franeker en deze keer niet, zoals gebruikelijk, in De Koornbeurs in Franeker. Op die avond vindt de aftrap van de Kaatsweek plaats, welke de titel HEEDAAR! draagt. HEEDAAR! wordt georganiseerd in het kader van Leeuwarden/Fryslân 2018. De opening is een programma met muziek, dans en cabaret. De loting voor de PC is in het programma verweven.

Het evenement is de eerste activiteit in een week, waarin Franeker helemaal in het teken staat van de kaatssport. De PC, op 1 augustus, maakt daar onderdeel vanuit. Gedurende de hele week worden door de hele stad meerdere internationale wedstrijden georganiseerd, waaronder het Europees Kampioenschap. Daarnaast is er een stadswandeling langs plekken, die voor het kaatsen belangrijk zijn of belangrijk zijn geweest. Kaarten voor het programma op maandagavond kosten in de voorverkoop  €7,50 en zijn vanaf 5 mei te koop via de website vanplan.nl en aan de kassa van het Kaatsmuseum tijdens openingsuren.

De voorverkoop, ook die voor de 165e PC zelf, begint op zaterdagochtend 5 mei om 10:00 uur. Kaarten voor de wedstrijd kunnen besteld en betaald worden via de website van de PC en aan de kassa van het Kaatsmuseum. In het museum is contante betaling mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in