Home laatste nieuws Ledenwedstrijd Vereniging van Kaatsers op zondag 22 april

Ledenwedstrijd Vereniging van Kaatsers op zondag 22 april

244
0

De Vereniging van Kaatsers opent ook dit jaar weer het veldseizoen met de traditionele kaatswedstrijd voor de leden van de vereniging.
De ledenwedstrijd vindt plaats op zondag 22 april. De wedstrijd wordt wederom verkaatst op het fraai gelegen kaatsveld van Menaldum, de aanvang is 11.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Leendert van Wieren. De prijzen bestaan uit pakketten samengesteld uit het rijke assortiment van kaasbedrijf “Tsiis on wheels” uit Ried.

Opgave via mail

Opgave voor deze wedstrijd is mogelijk tot uiterlijk donderdag 20 april, 19.00 uur bij bestuurslid Jan Volbeda, bij voorkeur op zijn e-mail adres volbedajan@hotmail.com. Lukt mailen niet, dan kan opgave ook telefonisch gebeuren en wel op telefoonnummer 0517-851563 of 06-29102279.
Nog geen lid, maar wel zin om mee te doen? Geen probleem, meld je dan tegelijkertijd aan als nieuw lid van de vereniging en als deelnemer aan deze wedstrijd. Om de hoogte van de contributie hoef je het niet te laten, want die bedraagt slechts € 4,50 per jaar.
Het bestuur hoopt dit jaar veel deelnemers in Menaldum te mogen begroeten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in