Home laatste nieuws Keatsmuseum in Franeker zoekt vrijwilligers

Keatsmuseum in Franeker zoekt vrijwilligers

226
0

Het keatsmuseum in Franeker is op zoek naar vrijwilligers voor de periode april tot en met september. Het gaat om een aanvulling op de ploeg mensen die zorgt voor de ‘bezoekersbegeleiding’ in de ruimste zin van het woord.

Kennis van kaatsen is niet strikt noodzakelijk, maar is wel handig. Klantvriendelijkheid en gevoel voor het ontvangen van bezoekers wordt  belangrijker gevonden. Eventueel kunnen er bij afwezigheid van bezoekers lichte huishoudelijke werkzaamheden gedaan worden, maar dat is geen must. Wanneer je vrijwilliger wordt, word je deskundig ingewerkt en begeleid.

kaatsnieuws, menaam

Werkzaamheden

Er zijn diverse werkzaamheden, baliewerk met kaartverkoop en kassahandelingen of gastheer/gastvrouw zijn voor de bezoekers. Het gaat in principe om een of meer middagen in de week, eventueel een middag in de 14 dagen. Er wordt altijd in duo’s gewerkt.

Keatsmuseum

Het Keatsmuseum is geopend in 1972,  en is daarmee het oudste sportmuseum van Nederland. Het museum geeft, in een mooie moderne ruimte, een beeld van de historische ontwikkeling van de kaatssport. In wisselende tentoonstellingen wordt aandacht besteed aan bijzondere kaatsers, verenigingen of andere thema’s.

 

Het Keatsmuseum wordt voor honderd procent gerund door vrijwilligers. Er zijn geen betaalde krachten. Het keatsmuseum is van mei t/m september open van dinsdagmiddag t/m zaterdagmiddag 13.00 t/m 17.00 uur.

Lijkt het je leuk om in een enthousiaste ploeg mee te draaien? Dan kun je contact opnemen met het Keatsmuseum. Dat kan via de mail info@keatsmuseum.frl of door te bellen met Theo Kuipers, tel. 06 – 55073114

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in