Home laatste nieuws Iris van der Veen stopt met kaatsen

Iris van der Veen stopt met kaatsen

353
0

Iris van der Veen stopt voorlopig met kaatsen. Dat maakte ze na afloop van een verloren eerste omloop op de Dames PC bekend.

Van der Veen verloor met Joukje Kuperus en Maaike Osinga met alles oan ‘e hang van de latere winnaars. Daarna maakte ze bekend in ieder geval het kaatsjaar 2018 over te slaan: “Voor nu is het klaar. Ik stop er eerst mee. Dat speelt al een aantal jaren. Ik wil genieten van het leven en op dit moment haal ik niet genoeg plezier uit het kaatsen en kost het teveel energie. Misschien is ook het wel teveel allemaal. Wedstrijden, trainingen, een baan en afstuderen.”

iris van der Veen

Carrière

Van der Veen (24) won in haar carrière onder meer de Ald Meierspartij, de Dames PC en meerdere malen de Jong Fammepartij. “Het is geen definitief afscheid. Misschien, dat ik het volgend jaar wel heel erg mis en over twee jaar weer begin,” zegt Van der Veen. In november 2016 overleed onverwacht haar vader Joop van der Veen: “Het leven kan zomaar anders. Dat heb ik helaas meegemaakt. Ik wil er gewoon van genieten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in