Home laatste nieuws Herman Sprik slaat kaatsseizoen 2017 over

Herman Sprik slaat kaatsseizoen 2017 over

345
0

Herman Sprik komt dit kaatsseizoen niet meer in actie. In een interview met het blad Keats!, voorafgaand aan het seizoen, hield de voorinse nog een slag om de arm en nam hij bewust plaats in de wachtkamer. Nu geeft Sprik aan, dat hij het seizoen 2017 helemaal overslaat.

Vorig seizoen haalde Sprik met Tjisse Steenstra en Cornelis Terpstra nog de finale van de PC, maar verloor daarin van het partuur van Jan Dirk de Groot. Het hele seizoen 2016 werd Herman Sprik geplaagd door een blessure aan zijn schouder en kaatste daardoor zelden pijnvrij. Dat probleem is nog steeds niet helemaal verdwenen.

Het was een van de redenen om even pas op de plaats te maken. Bovendien stopte Terpstra met kaatsen, vond Steenstra andere maten in Gert-Anne van der Bos en had Sprik geen zin om als “lijstvulling” mee te doen.

Sprik: “Ik haw pas sneon foar it earst wer keatst, mei zachte bal ek noch. Wat dat foar nei 2017 betsjut, kin ik no net sizze. It pakt tafallich sa út. Ik haw ek oare bezichheden en noch wol wat lêst fan it skouder, al gie it sneon better as ik ferwachte hie. Dus… Wa wit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in