Home Verslagen Grou viert verjaardag met Grouster Kampioenschap zachte bal

Grou viert verjaardag met Grouster Kampioenschap zachte bal

405
0

Kaatsvereniging It Wetterlân bestaat dit jaar 65 jaar. Dat werd zaterdag 17 juni gevierd met het Grouster Kampioenschap Zachte Bal. Het was dan ook dé kans voor kaatsers, niet-kaatsers, families, buren, vrienden enzovoort om te laten zien wat je kwaliteiten zijn op het kaatsveld. Want kaatsen met de zachte bal kan iedereen!

Deze jubileum partij werd gesponsord door Royal Werkbedrijf. Royal Werkbedrijf is vijf jaar in ontwikkeling en heeft zich ontwikkeld tot een mooi werk- en leerbedrijf.

Overdag komen deelnemers naar locatie ‘Heide State’ in Noardburgum en locatie ‘Het Karwei’ in Drachten. Het werken in en rondom deze locaties is hét middel om aan gedragsverandering van de kandidaat te werken, met als doel te komen tot verbetering van levensverwachting. Bij sommige deelnemers is de doelstelling uitstromen naar betaald werk, bij anderen kan een goede besteding van de dag de doelstelling zijn.

Mooie prijzen

Voor deze jubileum partij werden de prijzen met zorg samengesteld door de kandidaten van Royal Werkbedrijf. Zo kregen de winnaars een fles Thabor wijn uit Tirns, waarbij kandidaten meegeholpen hebben bij het verzorgen van de wijnranken en het oogsten van de druiven. Daarnaast een zakje woudboontjes, gekweekt op het land in Noardburgum en een hapjesplank, gemaakt op de houtbewerkingsafdeling.

Royal Werkbedrijf waardeert het enorm dat Kaatsvereniging It Wetterlân open staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en kandidaten een kans geeft om deel te nemen.

We kijken terug op een prachtige zonnige dag waar zowel in de A als in de B klasse volop sportief gekaatst werd. De gezellige nazit maakte het geheel compleet. De uitslagen waren als volgt:

In de B-klasse:

Grou

1e prijs: Nolke Bergsma, Gerlien Stremler en Janny Hylkema

2e prijs: Jentsje Hofstra, Carla Dijkstra en Henk de Jong

In de verliezersronde:

1e prijs: Dirjan Bouma, Jan Spoelstra en Jelly Miedema

2e prijs: Fenna  Hoekstra, Baukje de Wal en Jan de Wal 

In de A-klasse:

1e prijs: Ino v/d Berg, Fons van Steen en Gerrit Groen

2e prijs: Jesse Visser, Niels Heitbrink en Roy v/d Berg

3e prijs: Cor Kleinhuis, Wytze Punter en Thys Visser

In de verliezersronde:

1e prijs: Sije v/d Meulen, Thomas Miedema en Willem de Vries

2e prijs: Ytzen Wassenaar, Monique Stelwagen en Gerrit Bijlsma

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in