Home laatste nieuws Grote prijzen te winnen tijdens Heren Hoofdklas in Tzummarum

Grote prijzen te winnen tijdens Heren Hoofdklas in Tzummarum

289
0

Met een ferme handdruk tussen Sjoerd Dijkstra en Theo Draijer werd een vijfjarige sponsorovereenkomst bekrachtigd tussen Eden Hotels en de kaatsvereniging VvV Tzummarum.

Met een overeenkomst van maar liefst vijf jaar is de continuïteit voor de prijzen van de Heren Hoofdklas op Hemelvaartdag gewaarborgd. Voor de heren Hoofdklasse kaatsers betekent dit dat zij de komende jaren tijdens de afdelingswedstrijd op Hemelvaart weer dikke prijzen in de wacht kunnen slepen. De eerste prijswinnaars bijvoorbeeld verblijven twee nachten in het American Hotel Amsterdam, inclusief ontbijt en een driegangen-diner. Het stijlvolle American Hotel is misschien wel één van de bekendste luxe hotels van Amsterdam. Even voor uw beeldvorming, mocht u zelf dit arrangement willen boeken dan betaalt u hiervoor ruim € 750 euro.

VvV Tzummarum is blij met haar nieuwe sponsor en hoopt hiermee afdelingen te stimuleren om op donderdag 10 mei a.s. massaal naar Tzummarum af te reizen. De toegangsprijs voor het publiek bedraagt dit jaar vijf euro en voor het eerst in de 139 jarige historie van de club is de overdekte tribune aanwezig. Voor de kleintjes staat het springkussen weer klaar en na afloop van het kaatsen is er livemuziek van Folkert Hans.