Home laatste nieuws Evert Pieter Tolsma terug op kaatsveld

Evert Pieter Tolsma terug op kaatsveld

286
0

Evert Pieter Tolsma is terug op de hoofdklasse. De Winsumer is 28 februari geopereerd aan een hernia en was niet op tijd hersteld voor de eerste wedstrijden van dit seizoen. De kaatser kwakkelde vorig jaar al met zijn rug.

,,De ernst is vorig jaar niet goed ingeschat en daardoor heb ik vorig jaar een kaatsseizoen gehad met veel pijn en heb ik niet vrijuit kunnen kaatsen.” Evert Pieter miste daardoor vorig jaar al een aantal wedstrijden. De Winsumer heeft de afgelopen maanden hard getraind om weer terug te komen. Zaterdag in Broeksterwâld stond de achterinse weer in het veld. ,,Ik ben erg blij dat ik weer terug ben en het ging erg goed. Ik heb geen pijntjes gehad.” Tolsma pakte meteen met zijn maten Kees van der Schoot en Peter van Zuiden de tweede prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in