Home laatste nieuws Dylan Drent geschorst: “Slaat nergens op”

Dylan Drent geschorst: “Slaat nergens op”

240
0

Dylan Drent wordt voor twee wedstrijden geschorst. Hij deed op zaterdag 6 juli mee aan een straatkaatspartij in Leeuwarden. Dat mocht niet van de KNKB.

Drent won de Horecapartij in Leeuwarden, maar had volgens de bond mee moeten doen aan de hoofdklassepartij (door elkaar loten) in Easterein. Een aantal hoofdklassers had zich opgegeven voor de straatkaatspartij. Zij kregen een mail van de kaatsbond met de mededeling, overigens nadat de inschrijving voor Easterein al was gesloten, dat deelname niet was toegestaan. Drent kaatste toch in Leeuwarden en is nu geschorst voor twee hoofdklassepartijen in Bitgum tijdens de Van Aismadagen.

Drent is het niet eens met de schorsing: “Aan acht afgekeurde handschoenen in Berltsum worden geen sancties verbonden, maar een een liefhebber die een potje gaat kaatsen wel. Sommigen melden zich voor een del-wedstrijd geblesseerd af en een dag later lopen ze zo licht als een vogeltje. Dit slaat allemaal nergens op.”

Update: Ook Johannes van der Veen is door de strafcommissie voor twee wedstrijden geschorst. Hij kan nog bezwaar maken tegen de schorsing

Foto’ s FB Horecakaatsen