Home laatste nieuws Nieuwe secretaris bij het Keatsmuseum

Nieuwe secretaris bij het Keatsmuseum

205
0

Ina Efdé-Feenstra uit Franeker volgt Frans Dijkstra op als secretaris bij het Keatsmuseum in Franeker. Zij is sinds anderhalf jaar al gastvrouw bij het Keatsmuseum.  In haar verkeringstijd kwam zij in aanraking met de kaatssport: “Ik trouwde niet alleen met mijn man, maar ook met het kaatsen”. “Ik vind het een van de mooiste sporten.”

Ina werkte ruim 30 jaar als secretaresse bij het College van Bestuur van het Noorderpoortcollege in Groningen. Het bestuur van het Keatsmuseum is er blij mee dat zij haar kennis en ervaring nu gaat inzetten om het Keatsmuseum verder te ontwikkelen.

Per 1 januari 2020 wordt het takenpakket van Frans Dijkstra aan Efdé overgedragen. Dijkstra was vanaf de verzelfstandiging van het Keatsmuseum in 2011 secretaris van het bestuur. Mede dankzij  zijn inzet kon het vernieuwde Keatsmuseum in 2016 de deuren aan de Voorstraat in Franeker openen. Dijkstra laat een goed draaiende vrijwilligersorganisatie achter. En: “Ik lit jim net yn de steek, jim kinne altyd in berop op my dwaan”. 

 

Vorig artikelDe klassementswinnaars van 2019
Volgend artikelDaniël Iseger: Toch 5 wedstrijden schorsing