Home laatste nieuws Menaam maakt zich op voor Kaatsdagen

Menaam maakt zich op voor Kaatsdagen

377
0

Menaam staat vanaf vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei in teken van de Menamer Kaatsdagen.

Vrijdagmiddag 24 mei wordt vanaf 16:00 uur de Hette Grijpma Merke-Keatspartij voor senioren gekaatst; deze kaatspartij is bestemd voor leden en niet-leden. Een partij voor iedere kaatsliefhebber dus.

Zaterdagmorgen 25 mei vanaf 9:00 uur gaat de jeugd de strijd met elkaar aan tijdens de Garage Aart Terpstra Jeugdmerkepartij; deze jeugdkaatspartij is bestemd voor leden en niet-leden.

Hoofdklasse

Zaterdagmiddag vanaf 12:00 uur betreden de Dames Hoofdklasse de groene kaatsarena en zal er gekaatst worden om de Gouden Wilhelmina tijdens de Idenza Gouden Wilhelminapartij. Zondag 26 mei vanaf 12:00 uur treden de Heren Hoofdklasse aan om de felbegeerde Gouden Willem te winnen tijdens de Huhtamaki Paper Recycling Gouden Willempartij.

Sterkste man

Zaterdag 25 mei zijn er volop activiteiten in hartje Menaam; braderie, brandweerdemonstraties, live muziek en kermis. Dit jaar zal tijdens de braderie vanaf 13:00 uur “De sterkste man/vrouw” voor junioren tot 23 jaar georganiseerd worden. De volgende onderdelen komen aan bod: vrachtwagen trekken, timberwalk, boomstam, stones op schouder en hoog gooien.

De presentatie ligt in handen van Wout Zijlstra; ooit als deelnemer één van de besten van de wereld bij de wedstrijden voor Highland Games en “Sterkste Man”. Dit spektakel vindt plaats op het parkeerterrein van De Boer Transport aan het Moolnersrak.

Kijk voor het volledige programma op onze website www.vvvmenaem.nl.