Home laatste nieuws Manon Scheepstra keert terug op de kaatsvelden

Manon Scheepstra keert terug op de kaatsvelden

2953
0

Kaatsster Manon Scheepstra keert na een jaar afwezigheid terug op de velden. Na haar zwangerschap en de geboorte van dochter Bo Rikkie leek het alsof Scheepstra in stilte afscheid had genomen van de sport, maar niets is minder waar.

In 2024 kaatst Manon Scheepstra de vrije formatiewedstrijden met Jeska Terpstra (Easterein) en Annet de Haan (Sint Annaparochie). Dat betekent dat Iris Oosterbaan haar plaats in dat partuur moet opgeven. Zij was aanvankelijk degene, die voor komend jaar had gesteld met Terpstra en De Haan. Op de vraag of het een verrassende terugkeer is, zegt Scheepstra in de Leeuwarder Courant: “Misschien wel, maar het begon weer te kriebelen. Bovendien heb ik nooit écht afscheid genomen. Misschien is dat wel omdat ik er stiekem zelf toch rekening mee hield terug te willen keren.”

Overigens is Scheepstra niet van plan aan alle wedstrijden mee te doen: “Ik stel mij nu zo voor alle vrije formatiepartijen te gaan kaatsen. Een heel druk programma met een kleine meid thuis zie ik niet zitten.”

(bron: Leeuwarder Courant / foto: Henk Bootsma)