Home laatste nieuws Kaartverkoop 166e PC van start

Kaartverkoop 166e PC van start

226
0

De kaartverkoop voor de 166e PC is op zaterdagochtend om 10:00 uur van start gegaan. Bestellen was vanaf dat moment online mogelijk via de website van de PC: pc-franeker.nl. Bovendien konden mensen zonder internetaansluiting of de mogelijkheid om bankzaken digitaal te regelen kaarten kopen en contant of met pin betalen aan de kassa van het Keatsmuseum in Franeker.

Kaarten zijn zeven dagen per week, 24 uren per dag te koop op de website van de PC. Aan de kassa van het Keatsmuseum zijn kaarten te koop op elke zaterdag tussen 13:00 en 15:00 uur. Uiteraard geldt ook hier… Zolang de voorraad strekt. In voorgaande jaren waren alle zitplaatsen ruim voor de PC uitverkocht. Veldkaarten zijn uitsluitend op de wedstrijddag te koop.

Heel soms komt het voor, dat digitale kaarten in verkeerde postvakken belanden. Controleer dus even de spambox of reclamebox voor u de PC benadert met vragen. Mochten er desondanks vragen zijn omtrent uw bestelling of de kaartverkoop in het algemeen, dan kunt u mailen naar kaartverkoop@pc-franeker.nl of een bericht sturen naar de PC Franeker via Facebook Messenger.

De PC wordt dit jaar verkaatst op woensdag 31 juli.